in english

Yritys

FAP Automation Oy on vuonna 2001 perustettu henkilökunnan omistama teollisuuden automaatiopalveluja tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat kotimainen teollisuus sekä prosessilaite- ja konetoimittajat. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

Toimintamme edustaa nykyaikaista ajattelua. Monialainen osaamisemme perustuu vuosikymmenien kokemukseen teollisuuden automaatiosuunnittelussa ja –ohjelmoinnissa sekä erilaisten automaatiohankkeiden toteutus- ja käyttöönottotehtävissä. Henkilöstöllämme on 10-20 vuoden kokemus automaatioprojekteista.

Käytössämme oleva yhteistyöyritysten verkosto mahdollistaa automaation kokonaistoimitukset (projektien johtamisen, suunnittelun, ohjelmoinnin, käyttöönoton, järjestelmälaitteet, kenttälaitteet sekä keskukset ja asennukset). Toimimme tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajiemme kanssa (mm. Siemens, Omron Electronics, Beijer Electronics, Klinkmann).

Tavoitteenamme ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Laitesitoutumattomana yrityksenä voimme vapaasti valita parhaiten asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvat laitteet. Toimintamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen asiakkaidemme kanssa.

 
corner rounding